Henkilökunta

Hevossairauksien erikoiseläinlääkäri Anne Sjöholm

Anne on valmistunut eläinlääkäriksi Helsingin Yliopistosta 2001. Sen jälkeen hän on työskennellyt Oulun Hevosklinikalla ja Helsingin Yliopiston Hevossairaalassa. Hevossairauksien erikoiseläinlääkäriksi hän valmistui 2011. Anne toimii Ypäjän hevossairaalan vastaavana eläinlääkärinä.

Anne hoitaa sekä ravi- että ratsuhevosia ja erityisenä kiinnostuksen kohteena on mm. ortopediset ongelmat/ontumat.

Vapaa-ajan harrastuksia ovat ratsastus, koiran kanssa lenkkeily ja kuvataide.


Hevossairauksien erikoiseläinlääkäri Marika Nevala-Posio

Marika on valmistunut eläinlääkäriksi Helsingin Yliopistosta 2003. Sen jälkeen hän on toiminut Kalajoella kaupungineläinlääkärinä ja työskennellyt Helsingin Yliopiston Hevossairaalassa. Marika valmistui 2019 erikoiseläinlääkäriksi. Marika hoitaa meillä kesällä pääasiallisesti tammojen siemennyksiä. Erityisenä kiinnostuksen kohteena hänellä ovat lisääntymistiede ja varsojen hoito. Vapaa-ajan harrastuksia ovat hevoskasvatus, liikunta ja lukeminen, lasten kanssa puuhastelu.


Eläinlääkäri Johanna Soiluva

Johanna on valmistunut Helsingin yliopistosta eläinlääketieteen lisensiaatiksi keväällä 2020. Johanna on työskennellyt aiemmin Ypäjän ja lähiseutujen alueella kunnaneläinlääkärin sijaisena. Lisäksi Johanna on suorittanut hevostenhoitajan tutkinnon Ypäjän hevosopistolla.

Tällä hetkellä Johanna tekee suuren osan Hevossairaalan tallikäynneistä ja hoitaa akuuttipotilaita.

Vapaa-ajan harrastuksiin kuuluvat kenttäratsastus ja siinä kilpaileminen.


Klinikka-avustaja Eeva Kärri

Eeva on suorittanut klinikkahoitajan tutkinnon Saksassa vuonna 2003. Sen jälkeen hän on työskennellyt klinikkahoitajana seka Saksassa että Suomessa, mm. Hyvinkään hevossairaalassa ja Anivetissa. Lisäksi hän on aikaisemmin toiminut vuosia Saksassa ja Norjassa hevosenhoitajana. Vapaa-aika kuluu lapsien kanssa touhutessa, heidän harrastuksissaan ja omissa liikuntaharrastuksissa.


Oppisopimusopiskelija Iida Asikainen

Iida on aloittanut opiskelut meidän klinikalla lokakuun alussa. Iida on koulutukseltaan hevosagrologi. Hän on tehnyt töitä talleissa mm. Hevosopistolla. Hänen erityisenä kiinnostuksen kohteenaan on varsat ja Iida harrastaa vapaa-ajallaan hevosia ja koiria.


fagita.jpg