Henkilökunta

Hevossairauksien erikoiseläinlääkäri Anne Sjöholm

Anne valmistunut eläinlääkäriksi Helsingin Yliopistosta 2001. Sen jälkeen hän on työskennellyt Oulun Hevosklinikalla ja Helsingin Yliopiston Hevossairaalassa. Hevossairauksien erikoiseläinlääkäriksi hän valmistui 2011. Anne toimii Ypäjän hevossairaalan vastaavana eläinlääkärinä.

Anne hoitaa sekä ravi- että ratsuhevosia ja erityisenä kiinnostuksen kohteena on mm. ortopediset ongelmat/ontumat.

Vapaa-ajan harrastuksia ovat ratsastus, koiran kanssa lenkkeily ja kuvataide.


Hevossairauksien erikoiseläinlääkäri Marika Nevala-Posio

Marika on valmistunut eläinlääkäriksi Helsingin Yliopistosta 2003. Sen jälkeen hän on toiminut Kalajoella kaupungineläinlääkärinä ja työskennellyt Helsingin Yliopiston Hevossairaalassa. Marika valmistui 2019 erikoiseläinlääkäriksi. Marika hoitaa meillä kesällä pääasiallisesti tammojen siemennyksiä. Erityisenä kiinnostuksen kohteena hänellä ovat lisääntymistiede ja varsojen hoito. Vapaa-ajan harrastuksia ovat hevoskasvatus, liikunta ja lukeminen, lasten kanssa puuhastelu.


Hevossairauksiin erikoistuva eläinlääkäri Maria Aromaa

Maria on valmistunut eläinlääkäriksi Helsingin Yliopistosta 2016. Sen jälkeen hän on työskennellyt

Savon eläinsairaalassa Kiuruvedellä ja Varsinais-Suomessa eri kunnissa. Maria suorittaa parhaillaan hevossairauksien erikoiseläinlääkärin tutkintoa Ypäjän Hevossairaalassa.

Erityisenä kiinnostuksen kohteena hänellä ovat hevosten hammassairaudet ja hammashuolto.

Vapaa-ajan harrastuksiin kuuluu ratsastus ja kuntosali.


Klinikka-avustaja Eeva Kärri

Eeva on suorittanut klinikkahoitajan tutkinnon Saksassa vuonna 2003. Sen jälkeen hän on työskennellyt klinikkahoitajana seka Saksassa että Suomessa, mm. Hyvinkään hevossairaalassa ja Anivetissa. Lisäksi hän on aikaisemmin toiminut vuosia Saksassa ja Norjassa hevosenhoitajana. Vapaa-aika kuluu lapsien kanssa touhutessa, heidän harrastuksissaan ja omissa liikuntaharrastuksissa.

Oppisopimusopiskelija Iida Asikainen

Iida on aloittanut opiskelut meidän klinikalla lokakuun alussa.


fagita.jpg