Henkilökunta

Hevossairauksien erikoiseläinlääkäri Anne Sjöholm

Anne valmistunut eläinlääkäriksi Helsingin Yliopistosta 2001. Sen jälkeen hän on työskennellyt Oulun Hevosklinikalla ja Helsingin Yliopiston Hevossairaalassa. Hevossairauksien erikoiseläinlääkäriksi hän valmistui 2011. Anne toimii Ypäjän hevossairaalan vastaavana eläinlääkärinä.

Anne hoitaa sekä ravi- että ratsuhevosia ja erityisenä kiinnostuksen kohteena on mm. ortopediset ongelmat/ontumat.

Vapaa-ajan harrastuksia ovat ratsastus, koiran kanssa lenkkeily ja kuvataide.


Hevossairauksiin erikoistuva eläinlääkäri Marika Nevala-Posio

Marika on valmistunut eläinlääkäriksi Helsingin Yliopistosta 2003. Sen jälkeen hän on toiminut Kalajoella kaupungineläinlääkärinä ja työskennellyt Helsingin Yliopiston Hevossairaalassa. Marika suorittaa parhaillaan hevossairauksien erikoiseläinlääkärin tutkintoa.

Erityisenä kiinnostuksen kohteena hänellä ovat lisääntymistiede ja varsojen hoito.

Vapaa-ajan harrastuksia ovat hevoskasvatus, liikunta ja lukeminen.


Hevossairauksiin erikoistuva eläinlääkäri Maria Aromaa

Maria on valmistunut eläinlääkäriksi Helsingin Yliopistosta 2016. Sen jälkeen hän on työskennellyt

Savon eläinsairaalassa Kiuruvedellä ja Varsinais-Suomessa eri kunnissa. Maria suorittaa parhaillaan hevossairauksien erikoiseläinlääkärin tutkintoa Ypäjän Hevossairaalassa.

Erityisenä kiinnostuksen kohteena hänellä ovat hevosten hammassairaudet ja hammashuolto.

Vapaa-ajan harrastuksiin kuuluu ratsastus.


Klinikka-avustaja Eeva Kärri

Eeva on suorittanut klinikkahoitajan tutkinnon Saksassa vuonna 2003. Sen jälkeen hän on työskennellyt klinikkahoitajana seka Saksassa että Suomessa, mm. Hyvinkään hevossairaalassa ja Anivetissa. Lisäksi hän on aikaisemmin toiminut vuosia Saksassa ja Norjassa hevosenhoitajana. Vapaa-aika kuluu lapsien kanssa touhutessa ja koiraharrastuksissa.


Klinikkahoitaja Sanna Valtonen

Sanna on suorittamassa agrologi-koulutusta. Hän on suorittanut siittola-avustajan tutkinnon 2009 ja aikaisemmin hän on työskennellyt mm. Ordenojan ja Kallelan oriasemilla. Sanna harrastaa raviurheilua omalla hevosella.


Eläinfysioterapeutti, MSc in Veterinary Physiotherapy Anna Boström

Anna valmistui fysioterapeutiksi Arcadan Ammattikorkeakoulusta Helsingissä 2002 ja jatkoi eläinfysioterapian erikoistumisopintojen parissa Lahden ammattikorkeakoulussa 2003. Anna on toiminut eläinfysioterapeuttina eläinsairaala Aistissa Vantaalla 2005-2011 ja siitä lähtien Helsingin Yliopistollisessa eläinsairaalassa. Hän suoritti ylemmän korkeakoulu tutkinnon ( MSc in Veterinary Physiotherapy) Lontoon Royal Veterinary Collegessa 2012.

Anna suunnittelee ja toteuttaa Ypäjän Hevossairaalan asiakkaiden fysioterapiaa tiiviissä yhteistyössä eläinlääkärien ja hevosten omistajien kanssa.

Vapaa-ajan harrastuksia ovat ratsastus, noutajien metsästyskokeet, lukeminen sekä saaristosta nauttiminen.

fagita.jpg